Installatie op kraamkliniek mag voor een deel opnieuw

Een project draaien ver van huis in een andere cultuur kent zijn uitdagingen. Zo ook ons project. De installatie die we hebben uitgedacht voor de kraamkliniek bleek te complex voor de installateur om zelfstandig te installeren. Hij dacht dat hij het wist hoe het moest, maar toen we de foto’s terug zagen, realiseerden wij ons dat we hem kennelijk overvraagd hadden.

 

Het goede nieuws is dat wij aan nazorg doen: we checken of de installatie goed werkt en of de mensen die in de kliniek werken en naar de kliniek komen ook echt baat hebben bij de installatie. Juist door deze nazorg komen we op het spoor van dit soort uitdagingen.

 

We hebben goed nagedacht hoe we de installateur het beste kunnen ondersteunen. Wij hebben hem op het hart gedrukt de handleiding voor de installatie exact aan te houden en gecheckt of hij nog vragen had. Nu zijn we aan het kijken naar een geschikt moment waarop de installateur weer af kan reizen naar Kopoii. We zorgen dat er dan ook iemand van onze partnerorganisatie ACTD aanwezig kan zijn om ter plekke te helpen als de installateur twijfelt of het niet weet. Zo verwachten we deze hobbel te kunnen nemen.

© 2020 Solutions Solaires. All Rights Reserved.

Search